FOTBAL – Astăzi, finala Cupei României în Maramureș: Avântul Bârsana – Academica Recea, câștigătoarea se califică în turul 1 faza națională a competiției

0
538

CUPA ROMÂNIEI 2023 MARAMUREȘ. Miercuri, 24 mai 2023, de la ora 17.30, pe Stadionul Municipal Solovan din Sighetu Marmației, are loc finala Cupei României Top Market Maramureș la fotbal (competiție la care au participat echipele maramureșene din ligile V și IV), între Avântul Bârsana și Academica Recea.

 

Cele două echipe au câștigat și cele două serii ale Ligii a IV-a din Maramureș, urmând, cel mai probabil (joacă semifinalele competiției cu echipele clasate pe locul 2 în seria cealaltă), să dispute și meciul de desemnare al echipei care va reprezenta Maramureșul la barajul de promovare în Liga a III-a cu câștigătoarea Ligii a IV-a din județul Bistrița-Năsăud (programat în 17 iunie în Maramureș și în 24 iunie în Bistrița-Năsăud) – cel mai probabil adversara va fi CS Minerul Rodna. Înaintea acestuia, însă, se vor confrunta în finala județeană a Cupei, câștigătoarea urmând să se califice

 

CS Academica Recea s-a calificat în finală după ce a dispus, în ordine: CS Seini cu 8-1, ACS Salina Ocna Şugatag cu 2-1, ACS Gloria Tăuții Măgherăuș cu 4-0, ASCF Lăpușul Românesc cu 6-1 și 5-0.

 

ACS Avântul Bârsana s-a calificat în finală după ce dispus, în ordine, de: CS Fărcașa cu 8-2, Zorile Moisei cu 3-1, ACS Gloria Sălsig cu 1-2 și 3-1.

 

* Foto generică: @Avântul Bârsana

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here