SUSȚINEREA MEDIULUI ECONOMIC – Consilierii liberali din Baia Mare au reușit reducerea la 1% a impozitului pe clădirile deținute de persoane juridice

0
579

ELIMINAREA CONCURENȚEI NELOIALE. În cea mai recentă ședință a Consiliului Local Baia Mare, consilierii PNL au formulat, prin Cristian Niculescu-Țâgârlaș, un amendament, votat în unanimitate, prin care au reușit reducerea cotei impozitului de la 1,2% la 1%, procent aplicat la valoarea impozabilă a clădirilor nerezidențiale deținute de către persoane juridice.

 

Prin această inițiativă, liberalii au vizat egalizarea cotelor impozitului la 1% atât pentru persoanele juridice, cât și pentru persoanele fizice care dețin un astfel de spațiu destinat desfășurării de activități economice. Cristian Niculescu-Țâgârlaș a motivat demersul consilierilor liberali prin eliminarea concurenței neloiale pe acest segment.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here