SURSE 2MNEWS – Mircea Aurel Deac (USR) este noul primar din comuna Cernești, l-a bătut pe favoritul Ionel Gherghel (PNL, fostul viceprimar)

0
2774

ALEGERI LOCALE – CERNEȘTI. O situație atipică și în comuna maramureșeană Cernești, unde primarul în funcție, Vasile Giurgiu (PNL), ales în 2016, nu a mai vrut să candideze, iar liberalii l-au nominalizat candidat la funcția de primar pentru alegerile din 2020 pe viceprimarul în funcție, Ionel Gherghel. De câștigat însă a câștigat candidatul USR, Mircea Aurel Deac, o surpriză doar pentru cei necunoscători ai localității.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here