REPLIEREA PSD – Cine face parte din grupul de inițiativă Maramureș pentru partidul lui Dragnea: fostul ministru maramureșean PLM a preluat conducerea în Sectorul 1

4
2890
Liviu Dragnea, Codrin Ștefănescu - Liviu Marian Pop

ALIANȚA PENTRU PATRIE MARAMUREȘ. Partidul creat de Codrin Ștefănescu pentru fostul președinte al PSD repliat din închisoare, Liviu Dragnea, și botezat Alianța pentru Patrie (APP) este în faza de organizare. La nivelul a 35 de județe deja s-au constituit echipele de organizare (în cele mai multe cazuri formate din pesediști ignorați sau îndepărtați din prim-planul filialelor județene, adică nemulțumiții), așa-numitele grupuri de inițiativă, responsabile cu atragerea viitorilor membri.

 

În Maramureș, deși sunt vehiculate numele mai multor pesediști foști parlamentari, consilieri județeni sau locali care ar urma să părăsească PSD în favoarea APP, grupul de inițiativă este constituit din persoane complet necunoscut publicului larg.

 

Cei trei desemnați de Codrin Ștefănescu să constituie filiale locale în Maramureș sunt următorii:

• Cătălin Manuel Cutoi (fost la PSD, a fost pe locul 20 pe lista de consilieri locali a Coaliției pentru Maramureș la alegerile locale din 2020);

• Diana Denisa Țicală (agent de turism la Centrul de informare turistică Săcălășeni, cel mai probabil recomandată de primarul pesedist Emilian Gheorghe Pop);

• Paul Eusebiu Olar (fost la PSD, profesor de istorie, fost director al Liceului Teoretic ,,Bogdan Vodă” din Vișeu de Sus – a fost pe locul 10 pe lista de consilieri locali în Vișeu de Sus a Coaliției pentru Maramureș).

 

Cei cu PLM-u’?

 

Deocamdată, singurul pesedist din Maramureș cunoscut publicului care a defectat la partidul lui Dragnea este Liviu Marian Pop (47 de ani), zis PLM sau Genunche sau Detergentul lui Ponta, care conduce grupul de inițiativă al APP la Sectorul 1 București. Fostul lider de sindicat din învățământ Pop, profesor de matematică (abstractă – de când a intrat în PSD) și-a anunțat demisia din PSD în noiembrie 2020 (nemulțumit că n-a fost pus pe loc eligibil de Zetea – cel mai slab președinte din istoria filialei PSD Maramureș, care a pierdut toate alegerile în județ).

 

Pop este „fost” multiplu: de două ori senator și de patru ori ministru (pentru Dialog Social și al Educației – de câte două ori fiecare). Ce legătură are PLM cu Sectorul 1 București, a încercat să explice raționamentul un pesedist apropiat: “Sectorul 1 fiind cel mai bogat din Capitală, a fost numit șef acolo cel mai bogat pesedist, PLM. Unul dintre bugetarii bogați. Dar el putea fi numit în orice sector, de pildă restaurantul făcut cu soția lui Remeș îl are în Sectorul 4, în clădirea Timpuri Noi Office 2, la parter, în Sectorul 5 și-a înregsitrat firma care administrează restaurantul. Mai are o firmă pe Sectorul 4… Deci el poate fi asimilat în orice sector, chiar și la APP Cluj, că și acolo are proprietăți, două apartamente”.

 

Dragnea a precizat extaziat joi seara, 7 octombrie 2021, că APP, al cărei membru încă nu este, are constituite deja organizații în 35 de județe și 17 țări și că are deja peste 80.000 de membri. Că așa i-a spus Codrin Ștefănescu. Râdeți? Nu sunteți singurii care o faceți. Ce e APP? Ne spune chiar El Lider Maximo, Dragnea: un partid naţional şi românesc, bazat pe patriotism economic. Bine. Și pe Facebook, salutul matinal este, ca pe paginile pensionarelor plicitisite: „Bună dimineața, patrioți” – ceva similar cu salutul retard de Facebook „Bună dimi’, poftă bună la cafea”.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

4 COMENTARII

  1. Genche ca genuche.. știe toată lumea cât a furat! S-o întrebați pe fi sa lu Leonte de toate aroganțele pe care le face… cand începea facultatea in Octombrie, ea pleca la Monaco câte 2 saptamani, pe la Nisa, prin Paris, pe la Vegas, depinde cum avea chef, dacă aveau parintii potofelul plin vorba aia.. evident după ce se întorcea din alte vacante din timpul verii, că doar nu și face fata 2 vacante pe an ca toti saracii. Sau cu ce avere rămâne de pe urma lu tati și lu mami, cu cite proprietăți, masini sau de bijuteriile de mii de euro pe care i le-a luat mami, de colecțiile de sute de parfumuri. Și ca sa fie treaba treabă, îi pregătește tati și 2 afaceri sa i le dea pe mână, ca na.. tre sa ți ajuti copilul. Desi.. n ar trebuie să se strofoace poate sa trăiască fata linistita o viata intreaga din agoniseala parintilor, dar asa se poartă la copii de bani gata, fac parintii ca sa cheltuiască copii. Noroc ca ia placut cartea, i a dat Dumnezeu și inteligenta și frumusete și noroc și parinti cu bani. Adevar mare ca saracii cu saracii și bogatii cu bogatii!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here