PROGRAMUL COMPLET – Ce competiții sportive oficiale sunt programate în weekend în Maramureș: se joacă fotbal, rugby și volei

0
273

SPORT ÎN MARAMUREȘ. Un weekend plin de evenimente sportive se anunță în Maramureș, cu meciuri de fotbal (etapă în Liga a III-a de fotbal masculin și în Liga națională de fotbal feminin), rugby (semifinala SuperLigii naționale) și volei (prima etapă din Liga națională masculină).

 

De asemenea, le ținem pumnii strânși tinerelor șahiste de la CSM Sighetu Marmației (triple campioane naționale de junioare pe echipe) pentru ultimele partide disputate în Campionatului Național de șah clasic pe echipe seniori – Superliga (competiție aflată în desfășurare, la Hotel Ramada din Mamaia, și care se încheie duminică, 10 octombrie 2021), precum și echipei de handbal masculin Minaur Baia Mare, care joacă tot duminică, în Liga națională, meciul din etapa a 6-a în deplasare, cu HC Dobrogra Sud.

 

Să vedem însă ce meciuri au loc în acest weekend în Maramureș:

 

SÂMBĂTĂ, 9 octombrie 2021:

 

Rugby: ora 11.00, Arena Zimbrilor din Baia Mare.

• CSM Știința Baia Mare – Dinamo București (semifinale SuperLiga) – meciul este transmis live de TVR Cluj.

 

Fotbal masculin: ora 15.00, Stadionul Viorel Mateianu din Baia Mare.

• CS Minaur Baia Mare – CS Lotus Băile Felix (etapă Liga a III-a)

ora 15.00, Stadionul Progresul din Șomcuta Mare.

• CS Progresul Şomcuta Mare – ACS FC Someşul Dej (etapă Liga a III-a).

 

Volei masculin: ora 17.00, Sala Sporturilor Lascăr Pană din Baia Mare.

• Explorări Baia Mare – CS Dinamo București (etapa 1 Liga națională) – meciul va fi transmis live pe pagina de Facebook PhotoSport YSR.

 

DUMINICĂ, 10 octombrie 2011

 

Fotbal feminin: ora 11.00, Stadionul Viorel Mateianu din Baia Mare.

• ACS Fotbal Feminin Baia Mare – Universitatea Olimpia Cluj (etapă Liga națională)

 

* Foto: @Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here