PENTRU COPII – Sâmbătă, spectacol pentru cei mici, la Teatrul de Păpuși: Petrică și lupul

0
112

TEATRUL DE PĂPUȘI. Sâmbătă, 9 octombrie, de la ora 11.00, la Teatrul de Păpuși din Baia Mare, cei mici sunt invitați la spectacolul Petrică și lupul, o misterioasă poveste imaginată de compozitorul rus Serghei Prokofiev, în regia lui Iulian Bulancea. „Un copil năstrușnic, animale prietenoase, muzica frumoasă si umbre captivante vă invită la aventura copilăriei: cum să-ți învingi frica?

 

Petrică locuiește la marginea pădurii împreună cu bunicul său, care nu-l lasă să meargă în pădure de teama jivinelor, în schimb, acesta îi citește o mulțime de povești, chiar și pe cea despre lupul cel fioros. Într-o zi, Petrică, vrăbiuța Fulgerică, Rața și Pisica au pornit la vânătoare, fără tanc, pușcă sau tun, să-l prindă pe “infractorul” Lup. Prin desișuri de pădure, în lumina lunii pline, frica a crescut cât casa, iar Petrică a alertat vânătorii, degrabă. Însă Lupul stă ascuns, în așteptare…

 

Un spectacol intens vizual, un teatru de umbre, inspirat de povestea spusă în versuri. O peripeție în care mintea și sufletul sunt puse la încercare deopotrivă” – Ana Liliana Ilea.

 

În distribuție, actorii Iulian Bulancea, Carmen Bulancea, Ruxandra Lăzărescu și Vlad Crișan. Spectacolul durează 60 minute, este recomandat copiilor cu vârste peste 3 ani, iar prețul biletului este 7 lei.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here