STRATEGIE – Ionel Bogdan: Facem pași concreți pentru drumul expres Baia Mare – Satu Mare

1
470

ADVERTORIAL. Președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan, a avut o întâlnire de lucru cu președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, în cadrul căreia s-a stabilit înființarea unei Asociații de Dezvoltare Intercomunitară având ca obiectiv drumul expres Baia Mare – Satu Mare.

 

În urma discuțiilor purtate la sediul Consiliului Județean Maramureș s-a stabilit că la începutul lunii noiembrie cele două Consilii vor aproba proiectul privind înființarea Asociației de Dezvoltare Comunitară și ulterior se va trece la reactualizarea studiului de fezabilitate, care costă circa 3,2 milioane de euro, sumă ce va fi împărțită între cele două administrații județene.

 

 

După realizarea studiului de fezabilitate pentru drumul expres Baia Mare – Satu Mare, va fi depusă cererea de finanțare din fonduri europene a acestui proiect de infrastructură rutieră, ale cărui costuri se ridică la circa 327 milioane de euro, bani ce ar putea fi asigurați din fonduri europene, prin Planul Național de Recuperare și Reziliență.

 

A fost o întâlnire de lucru foarte bună și începutul unei colaborări între cele două administrații județene pentru proiecte de care au nevoie și maramureșenii și sătmărenii. Sunt convins că pe lângă drumul expres vom mai găsi și alte proiecte de colaborare cu vecinii noștri de județ. Împreună putem accesa fonduri europene pentru dezvoltarea celor două județe și mă bucur că avem un parteneriat serios, de încredere, cu actuala conducere a Consiliului Județean Satu Mare, a declarat președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel BOGDAN.

 

 

La întâlnirea de lucru au fost prezenți, pe lângă președinții celor două Consilii Județene, și cei doi vicepreședinți ai Consiliului Județean Maramureș, Doru Lazăr și Radu Trufan.

 

Biroul de presă PNL Maramureș

 



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

  1. Domnule Ionel Bogdan,credeam ca daca pleaca Zetea fuge si minciuna din CJMM.Din pacate Dvs. mai intruniti o ,,calitate,, in plus fata de pesedist, sunteti si nepregatit.PNRR se aplica doar proiectelor mature,cu grad avansat de elaborare a documentatiilor tehnico-economice si cu angajamente ferme din partea beneficiarului final,de incheiere a contractelor de achizitie publica pana la finalul 2022.Dvs. ca sa fiti cinstit si sa nu ne considerati niste prosti, trebuia sa aveti deja licitatiile finalizate ceea ce nu e cazul.Apropo de maturitate ,pozele sunt frumoase ca a lui GVZ dar dati impresia ca va uitati la revista Playboy si nu intelegeti de ce unele ,,eroine,, sunt epilate si altele nu.Cititi, nu mintiti, ca sa nu va curga lacrimi dupa parlamentare cu astfel de advertoriale.Asa ca drumul acesta nu se va finaliza cum credeti dvs fiindca e vorba de bani dati de CE ,nu pe cumetrii politice.Sunteti copil inca …se vede.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here