SOLIDARITATE – Strângere de fonduri prin SMS pentru reabilitarea unui complex socio-medical destinat celor cu dizabilităţi și afecțiuni fizice

2
380

CAMPANIE UMANITARĂ. Începând de luni, 1 martie 2021, Asociația Esperando din Maramureș începe o campanie de strângere de fonduri prin intermediul SMS-urilor pentru finalizarea reabilitării primei clădiri a Complexului Socio-Medical Esperando, adaptarea spațiului și curții și realizarea unei grădini terapeutice. Investiția este destinată persoanelor cu dizabilităţi/afecțiuni fizice.

 

Cei care doresc să sprijine în acest fel activitățile de recuperare ale persoanelor cu nevoi speciale, o pot face prin trimiterea unui SMS în valoare de 2 euro, cu textul SANSA, la numărul de telefon 8841. Campania se va derula pe o perioadă de 3 luni.

 

Proiectul a fost făcut pentru a oferi un spațiu adecvat pentru terapii şi servicii de recuperare pentru copiii, tinerii şi adulţii cu dizabilităţi neuromotorii și vizează un centru multifuncțional, cu servicii integrate de recuperare, socializare, terapii alternative pentru persoanele cu dizabilități/afecțiuni fizice.

 

De asemenea, se va construi un spațiu adaptat cu rampe de acces (conform normelor pentru siguranța deplasării), o parcare, gardul de împrejmuire, în curte va fi realizată o grădină terapeutică și va fi reamenajată zona verde.

 

Asociația Esperando: “Imaginează-ți cum este să depinzi în totalitate de familie! Să ai nevoie de ei, iar ei să nu fie în jur, și tu să nu poți face nimic! Imaginează-ți cum este să alergi prin ploaie, dar tu să te afli într-un cărucior sau imobilizat la pat! Imaginează-ți cum să vrei să îți exprimi sentimentele, dar tu să nu poți vorbi. Imaginează-ți că te afli în vacanța visată. Dar tu poți doar privi pe geam, deoarece nu poți umbla.

 

Dacă reușești să îți imaginezi sau să simți o astfel de viață, necunoscută ție, dacă vrei să dai șansa persoanelor cu dizabilități să ajungă la o viață independentă, trimite un SMS cu textul SANSA la 8841 și donează 2 euro pentru a susține serviciile de reabilitare din cadrul Asociației Esperando, și poate într-o zi, EI, vor putea să îți spună personal: MULȚUMESC! Donează pentru o șansă către normalitate! SMS cu textul SANSA la 8841!”.

 

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here