PREVIZIBIL – Explorări Baia Mare, învinsă categoric pe teren propriu de zălăuani

0
188

VOLEI MASCULIN. CS Ştiinţa Explorări Baia Mare a pierdut sâmbătă, 27 februarie, pe teren propriu, meciul cu CSS CNE LAPI Dej SCM Zalău, echipă situată pe locul 2 în clasamentul primei divizii, în minim de seturi. Meciul, arbitrat de clujenii Andrei Savu și Tudor Pop și desfășurat în cadrul turneului III al returului, a fost câștigat de LAPI Dej SCM Zalău cu 3-0 (25-19, 25-21, 25-16), după doar o oră și 8 minute de la fluierul de început.

 

Totuși, n-a fost chiar atât de rău ca-n tur, când LAPI a câștigat cu 3-0, dar într-o manieră mai categorică (pe seturi: 25-12, 25-11, 25-13). În plus, în multe situații meciul de acum a fost unul spectaculos, cu puncte disputate.

 

Pentru băimăreni, antrenați de Marius Botea, au punctat Marius Cheagă (13 puncte – cele mai multe din meci), Robert Țuțea (8 puncte), Andrei Dan Butnaru, Sorin Dragomir și Dan Silvășan-Pașca (câte 4 puncte), Veniamin Ioan Aldea și Dragoș Răileanu (câte 2 puncte). De la oaspeți, antrenați de băimăreanul Sorin Pop (fost secund la Explorări), s-au remarcat Andrei Mihalescu (12 puncte), Leonardo Dall Dal Bosco și Nicolas Bernard Dos Santos (câte 9 puncte) și Viachaslau Charapovic (8 puncte).

 

Echipa băimăreană, clasată pe locul 10 din 12 echipe, cu 13 puncte (din 16 meciuri – 4 victorii), va juca următorul meci în turneul IV al returului, în 14 martie, cu CSU Brașov, meci pe care, în mod normal, ar trebui să-l câștige fără probleme, brașovenii fiind singura echipă din Divizia A1 fără nicio victorie, fără niciun set câștigat, clasată pe ultimul loc, cu 0 puncte.

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here