INFO – Rută alternativă pentru șoferi între județele Maramureș și Bistrița-Năsăud, din cauza carantinei zonale

0
1191

DECIZIE. După ce localitatea bistrițeană Ciceu-Giurgeşti a intrat, de sâmbătă, 27 februarie 2021, în carantină zonală pentru următoarele două săptămâni, Poliţia Bistriţa-Năsăud a stabilit o rută alternativă care va putea folosită între judeţele Bistriţa-Nădăud şi Maramureş.

 

Astfel, şoferii care se află în tranzit spre sau dinspre judeţul Maramureş şi vor să se deplaseze pe relaţia Reteag – Ciceu-Giurgeşti – Negrileşti – Breaza – Suciu de Sus (judeţul Maramureş) pe Drumul Judeţean 170, au la dispoziţie un traseu alternativ, respectiv Drumul Judeţean 171 (modernizat la finalul anului 2018), pe relaţia Uriu – Căianu Mic -Spermezeu – Târlişua – Suciu de Sus (judeţul Maramureş).

 

În următoarele 14 zile, poliţiştii şi jandarmii acţionează în filtre amplasate la intrarea în/ieşirea din localitatea carantinată Ciceu-Giurgeşti și prin verificări şi controale în interiorul acesteia.

 

* Foto: @ ziardebistrita.ro

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here