BUGET 2021 – Călin Bota: 8 milioane de lei pentru parcurile industriale și depozitul de deșeuri din Maramureș, deși pesedistul Zetea a votat împotrivă

0
604
Călin Bota

ACTIVITATE PARLAMENTARĂ. Comisiile reunite de buget-finanțe ale Parlamentului au avizat proiectul de buget pentru 2021, în forma propusă de Guvern, în care investițiile beneficiază de o sumă-record și în care se pun bazele unei creșteri economice sănătoase. Bugetul cuprinde sume generoase pentru finanțarea unor proiecte de investiții importante pentru comunitățile locale.

 

În bugetul pentru anul acesta, județul Maramureș primește bani pentru proiectul parcurilor industriale din județ și pentru depozitul temporar de deșeuri, două proiecte importante, gestionate de către Consiliul Județean. Pentru depozitul de deșeuri sunt prevăzute 3 milioane de lei, iar pentru parcurile industriale sunt alocate 5 milioane de lei.

 

Cele două proiecte sunt esențiale pentru calitatea vieții maramureșenilor și pentru dezvoltarea județului și de aceea am fost surprins să văd că deputatul PSD Gabriel Zetea a votat împotriva lor în Comisiile de buget-finanțe. Gabriel Zetea, în calitate de președinte al Consiliului Județean Maramureș, a întârziat nepermis de mult finalizarea proiectului SMID, lăsând județul cu o criză a deșeurilor, iar pentru înființarea parcurilor industriale, care aduc investiții și locuri de muncă mai bine plătite, nu a făcut absolut nimic.

 

Maramureșenii trebuie să știe că Gabriel Zetea a votat împotriva parcurilor industriale care vor aduce investiții și o viață mai bună pentru cetățeni și împotriva soluției prin care se poate rezolva criza deșeurilor lăsată de el în județ.

 

Atitudinea lui Gabriel Zetea în Comisia pentru buget-finanțe ilustrează perfect politica PSD în care circul la scenă deschisă și scandalul înlocuiesc dezbaterile oneste și interesul pentru implementarea unor proiecte realiste.

 

PNL a susținut la dezbaterea bugetului proiectele care aduc cu adevărat dezvoltare în comunitățile locale, proiecte care pot fi implementate și care au în spate studii și cifre concrete, nu doar populisme ieftine, de conjunctură.

 

Călin Bota, Deputat PNL Maramureș



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here