INDOLENȚĂ – Situație incredibilă în Cavnic: zăpadă de 30 de centimetri pe DJ 109F, mașini blocate care ies cu ajutorul jandarmilor, iar drumarii județeni lipsesc cu desăvârșire

0
1840

DESZĂPEZIRE. În acest moment, la Cavnic, în dreptul domeniului schiabil, stratul de zăpadă a ajuns la aproximativ 30 de centimetri. Practic, Drumul Județean 109 F este blocat. Coloana de mașini așteaptă ca specialiștii fostului milițian Gheorghe Popan, care acum conduce mega-structura din subordinea Consiliului Județean Drumuri-Poduri SA, să-și facă treaba pentru care sunt plătiți din bani publici. Numai că, deși chiar în zonă este o bază de deszăpezire a Drumuri-Poduri, angajații lipsesc.

 

Pentru a debloca situația neplăcută, care blochează un drum județean, jandarmii – a căror atribuție este cu totul alta, respectiv asigurarea liniștii și ordinii publice – împing mașinile blocate în zăpadă! În acest timp, conducerea CJ Maramureș, în frunte cu marele diriguitor al administrației județului, Gabriel Zetea, se află la paranghelii în Londra, unde fostul deputat de Maramureș, Dan Mihalache, acum ambasador, l-a invitat pentru a celebra Ziua României la… 2.000 de kilometri depărtare de țară. Despre Popan nu investigăm unde se află. Fotografia este făcută în urmă cu câteva minute, la fața locului.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here