SKANDENBERG – Duelul brațelor, live, din studioul Plus Tv Maramureș

0
259

PROMOVARE SPORT. Luni, 29 mai 2023, începând cu ora 17.00, în cadrul emisiunii Sport Plus de la Plus TV Maramureș, unul dintre cele mai importante cluburi de skandenberg din România, Clubul Sportiv Unirea Șișești, în parteneriat cu Plus Tv Maramureș, va organiza o „vendetta”, care are ca scop promovarea skandenbergului în zona Maramureșului.

 

Pe parcursul celor 60 de minute de emisie, alături de redactorul sportiv Alin Boțioc, vor comenta meciurile din cadrul acestei inedite „vendetta” din postura de co-moderatori Olimpiu Făt (campionul mondial de skandenberg și culturism, campion european și multiplu campion național) și vicecampionul european Ștefan Tamaș.

 

Cei doi protagoniști ai meciului greilor sunt Gheorghe Nistea vs. Adrian Lupșe, dispută urmată de cea dintre Raul Roșu vs. Denis Kozma. Această „vendetta” va fi oficiată de Sergiu Mal, unul dintre cei mai de perspectivă arbitrii din skandenbergul românesc.



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here