VICTORIE – CSM Sighetu Marmației câștigă la Cluj și urcă de pe ultimul loc al seriei până pe locul 7

0
356

FOTBAL – LIGA A III-A. Sâmbătă, 5 noiembrie 2022, pe Stadionul Victoria Someșeni din Cluj-Napoca, în meci contând pentru etapa a 11-a a Ligii a III-a Seria a 10-a fotbal, FC CFR 1907 Cluj SA 2 a pierdut, cu 0-2, partida cu CSM Sighetu Marmaţiei.

 

Un meci, arbitat la centru de Feleki Gellert din Odorheiu Secuiesc, care a opus echipele de pe locurile 7 (CFR 2) și 10, ultimul (Sighetu Marmației). În tur, la Sighetu Marmației, în 3 septembrie, partida dintre cele două echipe s-a încheiat la egalitate, 1-1 (1-1), iar meciul a început cu gazdele în postură de favoriți. Însă nici sportul nu e matematică, iar deznodământul acestei partide a infirmat calculele/prognoza.

 

Sighetenii, antrenați de Adrian Iencsi, singura echipă din serie cu o singură victorie din 10 partide, au reușit să se impună la Someșeni cu 0-2, prin golurile marcate de atacantul moldovean Gheorghe Gondiu și de Raul Novoszelenszki, victoria din această etapă urcându-i pe locul 7 în clasamentul seriei. Așadar, o victorie nu doar de 3 puncte pentru sigheteni, ci și una de 3 locuri.

 

Iată rezultatele din etapa a 11-a Seria a 10-a:

• CS Lotus Băile Felix – SCM Zalău: 0-0;

• FC CFR 1907 Cluj SA 2 – CSM Sighetu Marmaţiei: 0-2;

• CS Sportul 2007 Şimleu Silvaniei – CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud: 0-2;

• CS Minerul 1947 Ocna Dej – CSM Satu Mare: 2-0;

• CSM Victoria Carei – FC Bihor Oradea: 2-3.

 

În etapa următoare, a 12-a, CSM Sighetu Marmației joacă pe teren propriu, în 12 noiembrie, de la ora 14.00, cu CS Lotus Băile Felix (echipă clasată înaintea acestei etape pe locul 5).

 

* Foto generică: @CSM Sighetu Marmației

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here