SIMBOL – În Baia Mare, flashmob de Ziua Mondială a Sindromului Down: „Cetățean ca tine”

0
643

SINDROMUL DOWN. Cu ocazia Zilei Mondiale a Sindromului Down, joi, 21 martie 2019, la ora 16, în zona pietonală a Pieței Libertății din Baia Mare, Asociația Ioana-Maria, cu sprijinul școlii de dans “Rivulus Dance”, organizează un flashmob coordonat de coregraful Ioana Timiș la care participă grupa de copii cu nevoi speciale.

 

Organizatorii – care invită toate persoanele cu sindrom Down din Baia Mare, însoțite de prieteni și rude, să li se alăture în acest demers – susțin că obiectivul evenimentului este de a atrage atenția asupra prezenței persoanelor cu sindrom Down în comunitate și a nevoii de recunoaștere a lor ca cetățeni cu drepturi depline. Sloganul evenimentului este „Cetățean ca tine”.

 

2019 este al cincilea an consecutiv în care Asociația Ioana-Maria, un ONG înființat de părinții unei fetițe cu sindrom Down, organizează evenimente care machează această zi simbolică.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here