INVESTIȚIE – Grădiniță nouă în Bârsana, cu o investiție de 450.000 de euro

0
299

BÂRSANA. O grădiniță nouă, care va avea trei săli de grupă, este construită în acest moment în comuna maramureșeană Bârsana. Construcția se întinde pe o suprafață de 400 de metri pătrați și va fi finalizată înaintea începerii viitorului an școlar.

 

În infrastructura educațională a comunei Bârsana există o grădiniță care funcționează în cadrul uneia din cele șase scoli primare și gimnaziale, aceasta fiind prima grădiniță distinctă care va intra în circuitul de învățământ preșcolar.

 

Proiectul, derulat de administrația publică locală din Bârsana, este posibil în urma unei investiții de 450.000 de euro. “Cel mai important este că banii necesari investiției care face posibilă construirea unei noi grădinițe în comuna noastră sunt o finanțare nerambursabilă, prin Banca Mondială, și că lucrările de construcție sunt în desfășurare”, a precizat primarul comunei Bârsana, Teodor Ștefanca (foto stânga).

 

De asemenea, în comuna Bârsana, lângă terenul de fotbal va fi construit un alt teren de sport, cu suprafață sintetică, investiție estimată la 70.000 de euro, proiectul fiind finanțat prin Grupul de Acțiune Locală (GAL) Mara-Gutâi.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here