SELECȚIONATE – Două jucătoare de la Minaur Baia Mare, în lotul lărgit al României pentru Campionatul Mondial din Japonia

0
305
Sonia Seraficeanu și Anca Polocoșer

CAMPIONATUL MONDIAL. Staff-ul naționalei de handbal feminin al României, condus de antrenorii Tomas Ryde și Costică Buceschi, au stabilit lotul lărgit (de 28 de jucătoare) pentru Campionatul Mondial, eveniment sportiv care se va desfășura în Kumamoto (Japonia), în perioada 30 noiembrie – 15 decembrie. Pentru prima dată după foarte mulți ani, lotul României este format doar din jucătoare care activează în Liga Națională.

 

Echipa băimăreană Minaur contribuie la lotul național cu două jucătoare, interul dreapta Anca Polocoșer și extrema dreapta Sonia Seraficeanu. Conform calendarului, naționala României va pleca spre Kumamoto cu câteva zile mai devreme pentru a susține două jocuri amicale de acomodare (cu o chipă de primă ligă din Japonia – în 24 noiembrie – și cu Olanda – în 26 noiembrie).

 

În 30 noiembrie, România dispută primul joc oficial în competiția mondială, cu Spania. Din grupa C, pe lângă România și Spania mai fac parte Senegal, Kazakhstan, Muntenegru și Ungaria. Pentru depăși faza grupelor, România trebuie să se claseze pe unul din primele trei locuri.

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here