SELECȚIE – Cinci componenți ai campioanei CSM Știința Baia Mare, în lotul României pentru turneul din America de Sud

0
127

RUGBY. La începutul lunii viitoare, naţionala de rugby a României va efectua un turneu în America de Sud, în cadrul căruia va disputa două meciuri-test, cu Chile (pe 8 iunie, la Valparaiso) şi Brazilia (pe 15 iunie, la Sao Paulo). În lotul României, la care au fost convocați 26 de jucători ce urmează să se reunească în 29 mai, au fost cooptați cinci jucători de la campioana CSM Știința Baia Mare.

 

Cei cinci convocați la națională pentru turneul din America de Sud sunt pilierul Constantin Pristăviţă, talonerul Ovidiu Cojocaru, linia a treia Cristi Chirică, aripa Mihai Lămboiu și fundaşul Dorin Manole. Conform obiectivului anunțat de Marius Tincu, antrenorul interimar al echipei României, lotul (un mix de jucători cu experienţă şi jucători tineri, trebuie să câștige ambele meciuri.

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here