ȘEF NOU – Daniel Paicu, validat câștigător al concursul pentru funcția de director al Direcției Silvice Maramureș

0
1838

SILVIC. Daniel Alexandru Paicu este noul șef al Direcției Silvice Maramureș, după ce a câștigat concursul organizat de Romsilva pentru funcția rămasă vacantă în urma pensionării fostului director, Indrei Dumitrean. Paicu este fost șef al Ocolului Silvic Groșii Țibleșului, dar până acum a activat cu delegare în funcția de șef al Ocolului Silvic Firiza (care are sediul în Tăuții Măgherăuș).

 

După pensionarea lui Dumitrean (unul dintre puținii directori ai Direcției Silvice Maramureș care a reușit să se mențină până la pensionare în funcția de conducere – numit în urma unei conjuncturi favorabile, respectiv demisia directorului Ioan Sopoian și neagrearea opțiunilor PNL și UDMR, și menținut în funcție aproape 3 ani), Paicu a fost numit director cu titlul interimar, în 26 august, până la organizarea concursului.

 

Concursul pentru postul de director al Direcției Silvice Maramureș a avut loc la sfârșitul lunii octombrie, cu doi pretendenți: Paicu și Cristian Sorin Cornea (fostul șef al Ocolului Silvic Poieni, despre care surse 2mnews au menționat că a participat la concurs doar pentru a se familiariza cu atmosfera, el fiind în cărți pentru ocuparea unei funcții de conducere la Parcul Natural Munții Maramureșului).

 

Rezultatul final al concursului a fost Paicu – nota finală 9, Cornea – nota finală 8,13. După trecerea perioadei în care se putea contesta rezultatele, în ultima zi a lunii octombrie, Romsilva a anunțat validarea rezultatului concursului și numirea ca director (plin, de data aceasta) a lui Daniel Alexandru Paicu.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here