SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ORAȘ – Vineri, la Bibilioteca Județeană din Baia Mare, proiecția filmului de artă „Scarlet Street”: intrarea este gratuită

0
183

FILM DE ARTĂ. Vineri, 13 mai 2022, de la ora 17.30, în Sala de conferințe a Bibliotecii Județene „Petre Dulfu” va avea loc proiecția filmului de artă „Scarlet Street” (1945). Intrarea este gratuită în limita locurilor disponibile.

 

Filmul se adresează publicului larg, durează o oră și 40 de minute, este subtitrat în limba română și încheie serile de film tematic (film D’ART), parte a proiectului „Artă-mă”, implementat de Muzeul Județean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare» și Yellow Shirts (cu diverse colaborări, partaneriate și sponsorizări), în perioada august 2021 – aprilie 2022, cu scopul principal de a promova patrimoniul cultural al Băii Mari din perspectivă artistică.

 

Proiectul, desfășurat pe parcursul celor aproape zece luni, a însumat 28 de activități care au vizat creșterea nivelului de educație plastică și dezvoltarea sentimentului de patriotism local la nivelul comunității.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here