SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ORAȘ – La mijloc de săptămână, concert și teatru la „Municipalul” băimărean

0
178
„Emilia în timp de pace și război”, scenă din spectacol

CONCERT & TEATRU. Teatrul Municipal Baia Mare a programat două spectacole înaintea weekendului. Astfel, miercuri, 5 aprilie 2023, Secția Revistă a Teatrului va prezenta, în Sala Studio, de la ora 19.00, spectacolul „De-Conectat”, în regia muzicală a lui Călin Ionce și scenografia lui Mihai Vălu. În distribuție: Dorin Griguța, Răzvan Pașca, Romeo Cornelius, Andrei Petruș, Emanuela Dumitran, Mădălina Rogojan, Petru Damșa, Vasile Pop, Adam Jenei, Adrian Bogdan, Dan Secheli, Călin Ionce.

 

„De-Conectat” este un concert care reunește hituri nemuritoare, de ieri și de azi, aduse într-o manieră cât mai acustică. Muzicienii Teatrului Municipal împreună cu artiști băimăreni, reuniți în formula Akustika Band, vor face să răsune piese celebre diversificate stilistic ale unor personalități de renume mondial, precum Frank Sinatra, Michael Jackson, The Beatles, alături de Imagine Dragons, Hooverphonic etc. Spectacolul durează 80 de minute.

 

Joi, 6 aprilie 2023, de la ora 19.00, în Sala Mare a Teatrului Municipal Baia Mare este programat spectacolul „Emilia în timp de pace și război”, de Aldo Nicolaj, în regia lui Radu Dinulescu și scenografia lui Mihai Vălu. În distribuție, actrițele Diana Podăreanu, Sanda Savolszky, Claudia Păunescu, Wanda Farkaș, Adriana Covaci.

 

Este povestea a cinci femei, cinci personaje a căror putere de a înfrunta provocările vieții vine tocmai din inepuizabila lor sensibilitate, empatie, sete de iubire, cruzime tandră și umor. Spectacolul durează 90 de minute.

 

* Foto: @Teatrul Municipal Baia Mare

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here