SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ORAȘ – În 1 iunie, pe lacul Firiza, plimbări gratuite cu vaporașul electric pentru copiii de până la 12 ani și petrecere cu surprize

0
562

ZIUA COPILULUI – FIRIZA. În 1 iunie 2023, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, Clubul Nautic Simared Baia Mare (club privat) oferă gratuit copiilor cu vârste de până la 12 ani (inclusiv) tururi gratuite ale Lacului de acumulare Firiza cu vaporașul electric – vaporașul Firiza, o ambarcațiune de agrement 100% electrică, condusă de Căpitanul Sasu, a fost lansat în urmă cu un an, la 1 iunie 2022.

 

Cei mici vor avea ocazia să descopere lacul Firiza de la bordul ambarcațiunii electrice, dar și să afle detalii inedite despre natura înconjurătoare și despre istoria lacului. De asemenea, la Simared li s-au pregătit celor și alte surprize distractive: în care vremea este favorabilă, între orele 12.00-15:00 locul de joacă din incinta clubului va găzdui Kids Party (Petrecere pentru copii), unde cei mici se vor putea bucura de picturi pe față, baloane, diverse jocuri și activități alături de animatori costumați în sirene și pirați. Participarea la petrecerea pentru copii este gratuită.

 

În 1 iunie 2023, vaporașul va avea un program special cu plecări din oră în oră pentru un număr minim de 10 persoane (îmbarcarea se face pe principiul primul venit primul servit).

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here