SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ORAȘ – La Baia Mare, două reprezentații ale spectacolului selectat pentru Festivalul Național de Teatru 2021

0
122

TEATRU. Marți, 16 noiembrie, de la ora 17.00, la Teatrul Municipal Baia Mare este programat spectacolul „Dekaroom”, în regia artistică a lui Andrei Dinu și Raul Hotcaș. Spectacolul a fost selectat pentru Festivalul Național de Teatru 2021, fiind una dintre cele mai spectaculoase montări ale teatrului băimărean din acest an, și va fi jucat și miercuri, 17 noiembrie, tot de la ora 17.00

 

În distribuție, actorii Ioan Costin, Rodica Pașca, Carmen Bulancea, Inna Andriuca, Aurora Prodan, Iulian Bulancea, Denisa Blag, Petru Damșa, Alex Macavei, Matei Miclea, Izabela Tsujimoto.

 

„Dekaroom” propune un traseu itinerant în 10 spații diferite din teatru, o altfel de zi a ușilor deschise, în care publicul va descoperi locuri  misterioase  și  încărcate  de o nebănuită teatralitate, precum și actori în ipostaze inedite.

 

Accesul este limitat la participarea a 20 spectatori / reprezentație, datorită pandemiei și a specificului spectacolului, de aceea publicul este rugat să ajungă cu minim 20 de minute înainte de ora programării, pentru a fi instruiți privind traseul ce urmează a fi parcurs. Spectacolul durează 120 de minute, iar prețul unui bilet este 20 de lei (preț redus: 10 lei).

 

* Foto: @Teo Molnar via Teatrul Municipal Baia Mare

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here