SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ORAȘ – Joi, la Baia Mare, „Delfini”, un spectacol despre lupta pentru a fi înțeles de către cei din jur

0
130
„Delfini”, scenă din spectacol

TEATRU. Joi, 11 aprilie, de la ora 15.00, în Sala Mare a Teatrului Municipal Baia Mare este programat spectacolul „Delfini”, o rescriere după „Singurătatea Pietrelor” de Flavius Lucăcel, în regia artistică a Adinei Lazăr. Din distribuție fac parte actorii: Raul Hotcaș, Denisa Blag, Alexandra Sabrina Vanci, Eduard Bîndiu/Andrei Dinu, Inna Andriuca și Sanda Savolszky.

 

Investigând o familie cu un copil autist, situație care atrage după sine un întreg eșafodaj al luptei pentru a fi înțeles de către cei din jur, spectacolul are o stranietate acvatică, deschizând o ușă tainică prin care pătrundem în lumea singulară a persoanelor neurodivergente, pentru care viața e dincolo de percepțiile obișnuite.

 

Reprezentația este inclusă în programul Festivalului de teatru pentru tineret ACTING, care are loc în Baia Mare în perioada 10-13 aprilie 2024. Spectacolul este recomandat persoanelor cu vârsta peste 12 ani și durează 90 de minute. Prețul unui bilet la categoria I este 25 de lei (preț redus – 15 lei, pentru elevi, studenți și pensionari), iar a unui bilet la categoria a II-a este 20 de lei (preț redus – 10 lei).

 

* Foto: @Teatrul Municipal Baia Mare



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here