SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ORAȘ – În 1 iunie, în Baia Mare, a treia ediție „1 Iunie pe bicicletă”, un eveniment care se adresează copiiilor și părinților

0
466

EVENIMENT – ZIUA COPILULUI. Joi, 1 iunie 2023, Asociația de ciclism și ecologie Maramureș Bike și Hope and Homes for Children România vor organiza a treia ediție a evenimentului „1 Iunie pe bicicletă”, un eveniment care se adresează copiiilor și părinților. La evenimentul de anul trecut au fost prezenți aproximativ 2.000 de participanți, care au parcurs pe bicicletă, împreună cu membri asociației, principalele bulevarde din Baia Mare și au participat la activitățile care au avut loc în zona Monumentului Ostașului Român.

 

La ediția din acest an vor fi organizate aceleași tipuri de activități, însă, suplimentar, va fi montat și un perete profesional de cățărare și un pumptrack. Din cauza manifestărilor programate pe Câmpul Tineretului, unde vor fi montate mai multe dispozitive gonflabile, și în bazinul de la Chios, unde va fi amplasat un utilaj de tipul celor din parcurile de distracții, ceea ce va aglomera zona, din păcate, în acest an nu se vor mai organiza concursurile de biciclete pe categorii de vârstă, așa cum au fost la edițiile anterioare. Însă „1 Iunie pe bicicletă” are și în acest an toate ingredientele pentru a rezulta o acțiune reușită și un mod plăcut de petrecere a Zilei Internaționale a Copilului.

 

* Foto arhivă: @Maramureș Bike

 

Asociația Maramureș Bike



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here