SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ORAȘ – În weekend, spectacole de revistă, teatru și teatru de păpuși în Baia Mare

0
264

SPECTACOLE, ÎN WEEKEND. În acest weekend, Teatrul Municipal Baia Mare va prezenta trei spectacole de revistă, teatru și teatru de păpuși. Vineri, 15 octombrie, de la ora 19.00, în Sala Mare a teatrului, are loc a doua reprezentație a spectacolului de revistă „Etno Music Show”, în regia muzicală a lui Călin Ionce, cu Grupul Iza în rol de invitat special. Spectacolul conține 90 de minute de muzică tradițională autentică, un veritabil jam session imprevizibil, cu inflexiuni jazz și rock.

 

Pe scenă, artiștii Sonia Codorean, Aurora Prodan, Rodica Dunca, Mădălina Pop, Loredana Maghear, Diana Topan, Teodora Stupar, Dorin Griguța, Răzvan Pașca, Petru Damșa, Vasile Pop, Andrei Petruș, Adrian Bogdan, Adam Jenei și Ansamblul Tradițional de la Colegiul de Arte Baia Mare. Prețul unui bilet: 20 lei (preț redus: 10 lei).

 

Sâmbătă, 16 octombrie, de la ora 11.00, la sala Teatrului de Păpuși din Baia Mare copiii sunt invitați la „Hansel și Gretel”, după Frații Grimm, un spectacol în regia lui Traian Savinescu. Spectacolul durează 60 de minute și îi are în distribuție pe Irina Oțoiu, Vlad Crișan, Carmen Bulancea, Liliana Voș, Camelia Strat, Iulian Bulancea, Mihai Ciceu.

 

După multe peripeții, Hansel și Gretel, plini de curaj și istețime, vor fi la înălțime, îi vor veni de hac Babei Cloanța Cotoroanța și o vor pune pe jar. Iar cînd vraja se va rupe, copiii rătăciți în pădure și transformați de strigoiul de babă în turtă dulce vor prinde viață, se vor bucura împreună cu voi și vor cânta fericiți în corul final. Prețul unui bilet: 7 lei.

 

Duminică, 17 octombrie, de la ora 19.00, în Sala Mare a Teatrului Municipal este prezentat spectacolul „Arta adulterului”, de Pierre Chesnot, în regia lui Daniel Vulcu și scenografia lui Mihai Vălu. Spectacolul durează 110 minute și îi are în distribuție pe actorii Eduard Bîndiu, Inna Andriuca, Sanda Savolszky, Raul Hotcaș, Denisa Blag, Valeriu Doran, Dorin Griguța, Claudia Păunescu, Claudiu Pintican, Diana Podăreanu, Dan Cordea și Andrei Han.

 

“Jean François, regizor de televiziune, și Magalie, soția unui comandant de submarin nuclear, își dau periodic întâlnire în locuința acesteia de la malul mării, care va deveni peste noapte, din rațiuni extraconjugale, Hotel Mimoza. Soția regizorului își face apariția la așa-zisul hotel, pentru a cunoaște locația unde soțul ei își petrece mare parte din timp.

 

Care este arsenalul pregătit spre apărare de cei doi amanți și care e ofensiva în fața pericolului iminent de a fi demascată relația lor? „Arta adulterului” ne dezvăluie rodul imaginației bogate a infidelilor puși în încurcătură de situații limită, generatoare de momente năucitoare, pline de suspans. Oare minciuna, ridicată la rang de zeu, va salva, în cele din urmă, aparențele? Hotel Mimoza e locul tuturor posibilităților”, a consemnat despre spectacol Ana Liliana Ilea. Prețul unui bilet: 20 de lei (preț redus: 10 lei).

 

* Foto: @Teatrul Municipal Baia Mare

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here