SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ORAȘ – În weekend, patru spectacole în Baia Mare: comedie, improvizație, teatru de păpuși și concert

0
345
„Familia Pop”, scenă din spectacol

PROGRAMUL SPECTACOLELOR. În weekendul 6-8 octombrie 2023, Teatrul Municipal Baia Mare a programat patru spectacole. Astfel, vineri, 6 octombrie, de la ora 19.00, în Sala Mare a Teatrului Municipal, este programat spectacolul „Familia Pop”, creație colectivă după un text de Mihai Nae, cea mai recentă producție a teatrului băimărean. În distribuție, Rodica Pașca, Mircea Gligor, Claudiu Pintican, Wanda Tamaș, Dan Cordea, Aurora Prodan, Diana Podăreanu, Claudia Revan, Larisa Miskolczi, Adriana Covaci, Andrei Han, Loredana Maghear.

 

O comedie cu buclucuri. Un ciubăr – simbol al comunității locale. O casă situată peste drum de cimitir. Vecinătate care infestează imaginația Familiei Pop cu strigoi. La poarta Occidentului nu ești primit cu brațele deschise. Însă acasă poți gusta plăcerile vieții la țară în compania “ecosistemului” Familiei Pop.

 

Spectacolul durează 1 oră și 40 de minute, iar prețul unui bilet este 25 lei/20 lei (categ.II) – sau 15 lei/10  lei (categ. II), cu reducere pentru elevi, studenți, pensionari.

 

Sâmbătă, teatru de păpuși și improvizație

 

Sâmbăta, 7 octombrie, de la ora 11.00, la Teatrul de Păpuși este programat spectacolul „Clovnii în vacanță”, în regia lui Ionel Tănasă și Iulian Bulancea. În distribuție: Carmen Bulancea și Iulian Bulancea. Două personaje colorate, vesele și foarte simpatice invită toți copiii la o întâlnire cu întâmplările și experiențele lor de o viața, presărate cu momente uneori hazlii sau triste, alteori stângace sau melancolice, dar cu siguranță pline de viață. Spectacolul durează 40 minute, iar prețul unui bilet este 10 lei.

 

Tot sâmbătă, de la ora 19.00, în Sala Mare a Teatrului Municipal este programat spectacolul de improvizație „ImproJoker”. Improvizatori: Eduard Bîndiu, Denisa Blag, Andrei Dinu, Mircea Gligor, Andrei Han, Raul Hotcaș, Alex Macavei, Alexandra Vanci și Petru Damșa. „ImproJoker” ne invită într-o lume care ia naștere  sub ochii noștri, sugestiile spectatorilor generând povești surprinzătoare. Spectacolul durează 75 de minute, prețul unui bilet fiind  25 lei/20 lei (categ.II) – sau 15 lei/10  lei (categ. II), cu reducere pentru elevi, studenți, pensionari.

 

Duminică, muzică

 

Duminică, 8 octombrie, de la ora 19.00, în Sala Mare a Teatrului Municipal este programat spectacolul „Solo Voce”, o călătorie prin muzica și viața contratenorul Romeo Cornelius. Spectacolul se dorește a fi o mărturisire despre un destin artistic, începând cu copilăria, trecând prin evoluția sa pe marile scene ale Europei și continuând cu redescoperirea filonului ancestral, moștenit și dus mai departe în stilul său inconfundabil. Spectacolul durează 70 de minute, prețul unui bilet fiind  25 lei/20 lei (categ.II) – sau 15 lei/10  lei (categ. II) – cu reducere pentru elevi, studenți, pensionari. Biletele se pot achiziționa de pe Evenimente (myticket.ro) sau de la casieria Teatrului.

 

* Foto: @Teatrul Municipal Baia Mare



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here