SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ORAȘ – În weekend, în Baia Mare, trei spectacole la Teatrul Municipal: teatru de păpuși, improvizație, dramă

0
244
„Delfini”, scenă din spectacol

PROGRAMUL SPECTACOLELOR. În weekendul 25-26 noiembrie 2023, Teatrul Municipal Baia Mare a programat trei spectacole cu patru reprezentații. Astfel, sâmbătă, 25 noiembrie, de la orele 10.00 și 11.30, în Sala Teatrului de Păpuși este programat spectacolul pentru copii „Amintiri din copilărie”, după Ion Creangă, în regia lui Cornel Mititelu. În distribuție: Iulian Bulancea, Ruxandra Lăzărescu, Camelia Strat, Sonia Codorean, Vlad Crișan, Irina Oțoiu, Alin Valentin Albu, Mihai Ciceu.

 

Cei mici sunt așteptați să urmărească poznele și aventurile năzdrăvanului Nică, iar cei mari să își amintească cu nostalgie și drag de perioada copilăriei. Spectacolul durează 60 de minute, iar prețul unui bilet este 10 lei.

 

Sâmbătă, improvizație

 

Sâmbătă, de la ora 19.00, în Sala Mare a Teatrului Municipal, este programat spectacolul de improvizație „ImproJoker”, în regia Mihaela Sîrbu. Improvizatori: Eduard Bîndiu, Denisa Blag, Andrei Dinu, Mircea Gligor, Andrei Han, Raul Hotcaș, Alex Macavei, Alexandra Vanci, Petru Damșa. Spectacolul ne invită într-o lume care ia naștere sub ochii noștri, actorii intrând în scenă fără nici o replică învățată, pregătind pe loc momente comice și situații inspirate din sugestiile spectatorilor.

 

Durata spectacolului este de 75 de minute, iar prețul unui bilet pentru categoria I este 25 lei (preț întreg) sau 15 lei (preț cu reducere) și pentru categoria a II-a 20 lei (preț întreg) sau 10 lei (preț cu reducere) – reducerea se aplică pentru elevi, studenți, pensionari.

 

Duminică, dramă

 

Duminică, 26 noiembrie, de la ora 19.00, în Sala Mare a Teatrului Municipal, este programat spectacolul „Delfini”, în regia Adinei Lazăr. În distribuție: Raul Hotcaș, Denisa Blag, Alexandra Sabrina Vanci, Eduard Bîndiu/Andrei Dinu, Inna Andriuca și Sanda Savolszky.

 

„Delfini” investighează o familie cu un copil autist, situație care atrage după sine un întreg eșafodaj al luptei pentru a fi înțeles de către cei din jur. Spectacolul are o stranietate acvatică, deschizând o ușă tainică prin care pătrundem în lumea singulară a persoanelor neurodivergente, pentru care viața e dincolo de percepțiile obișnuite.

 

Durata spectacolului este de 95 de minute, iar prețul unui bilet pentru categoria I este 25 lei (preț întreg) sau 15 lei (preț cu reducere) și pentru categoria a II-a 20 lei (preț întreg) sau 10 lei (preț cu reducere) – reducerea se aplică pentru elevi, studenți, pensionari.

 

Biletele se pot achiziționa de pe www.myticket.ro, www.entertix.ro  sau de la casieria Teatrului (programul din weekend: vineri, sâmbătă și duminică: 17.30- 19.30 și cu o oră înainte de începerea spectacolelor). Informații și rezervări: tel. 0736216437 (Dramă și Revistă) și 0730270926 (secția Păpuși).

 

* Foto: @Teatrul Municipal Baia Mare



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here