CONCURS – Doi cunoscuţi interpreţi de muzică populară, pentru postul de manager al Şcolii Populare de Artă Baia Mare

0
874
Daniel Dan vs. Marinel Petreuș

CANDIDAŢI. Doar doi candidaţi au fost declaraţi admişi la concursul în urma căruia se va stabili noul manager al Şcolii Populare de Artă „Liviu Borlan” din Baia Mare, instituţie din subordinea Consiliului Judeţean Maramureş. Cei doi sunt Marinel Petreuş (fiul regretatului Ion Petreuş, interpret de muzică populară şi folk) şi Daniel Dan (fostul manager al Şcolii, cunoscut viorist).

 

Din comisia de concurs, care a admis ambele dosare de candidatură, fac parte Mihaela Muntean, Mihai Labici, Otilia Taloş şi Camelia David. Postul de manager al Şcolii Populare de Artă „Liviu Borlan” a devenit vacant în urma notării cu 8,08 – de către comisia desemnată să evalueze managementul perioada 2012-2016 la instituţiile publice de cultură care funcţionează sub autoritatea CJ Maramureş” – a activităţii lui Daniel Dan.

 

Conform legii, pentru a putea rămâne în funcţie, managerul trebuie să fie notat cu oricât peste 8,5, în caz contrar îi încetează mandatul de manager şi se organizează un nou concurs. Ceea ce tocmai se-ntâmplă. În consecinţă, Dan sau Petreuş va fi managerul Şcolii Populare, bursa pariurilor privind şmenurile politico-administrative acordă şanse mari lui Petreuş – logic, altfel de ce nu l-ar fi confirmat pe Dan?

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here