SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ORAȘ – După eșecul administrației locale, „Castanele” private, organizate în acest weekend de Baia Mare Value Center, îi aduce pe scenă pe Olivia Addams și Guess Who

0
12454
Guess Who și Olivia Addams

TOAMNA CASTANELOR 2023. În acest sfârșit de săptămână (vineri, 3 noiembrie – duminică, 5 noiembrie 2023), strip-mall-ul Baia Mare Value Centre, controlat de proprietar (fondul de investiții sud-african MAS PLC) prin sereleul cu aceeași denumire, organizează evenimentul Toamna Castanelor, anunțând trei zile de spectacole cu intrarea gratuită, eveniment încheiat cu tradiționalul spectacol de artificii.

 

Spectacolele din cadrul acestui eveniment, Toamna Castanelor, pe care îl organizăm la sfârșitul acestei săptămâni în parcarea Baia Mare Value Center, încep în fiecare zi de la ora 18.00, intrarea publicului fiind liberă. Vom avea concerte, parc de distracții și târg de sărbătoare. Vineri o vom avea cap de afiș pe Olivia Addams, iar sâmbătă pe Guess Who. Desigur, prestațiile muzicale vor fi completate de artiști locali, iar evenimentul va fi încheiat duminică seara, cu un spectacol de artificii, a precizat, pentru 2mnews, Robert Iusco, managerul Baia Mare Value Center.

Evenimentul Toamna Castanelor a fost anunțat după ce autoritatea publică locală a făcut public că în acest an nu va mai organiza Sărbătoarea Castanelor, sărbătoarea tradițională a Băii Mari. Localizat pe Bulevardul Regele Mihai I (fostul București) nr. 53, Baia Mare Value Center împlinește luna viitoare 5 ani de la inaugurare (la 6 decembrie 2023).

 

* Foto: @Olivia Addams, @Guess Who

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here