SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ORAȘ – Vineri, prima premieră a noii stagiuni a Teatrului Municipal Baia Mare: “Floare de cactus”, un roller-coaster teatral, o comedie efervescentă

0
111

TEATRU. Vineri, 7 octombrie, și sâmbătă, 8 octombrie, de la ora 19.00, în sala Studio a Teatrului Municipal Baia Mare are loc prima premieră a noii stagiuni teatrale: “Floare de cactus”, de Pierre Barillet & Jean-Pierre Grédy, în regia lui Daniel Vulcu, scenografia lui Mihai Vălu. În distribuție, actorii Dragoș Călin, Sanda Savolszky, Denisa Blag, Alex Macavei, Dorin Griguța, Wanda Farkaș, Ioan Costin și Larisa Miskolczi.

 

Un cuplu din zilele noastre. O iubire nebuloasă. Trei copii. Răsturnări de situație. O sinucidere ratată. “Floare de cactus”, un adevărat roller-coaster teatral, este o comedie efervescentă, cu oameni obișnuiți, construită în jurul unor cupluri ce durează cât bulele unei șampanii de calitate.

 

Beneficiind de două ecranizări celebre cu încasări record, un premiu Oscar și cinci premii Globul de Aur, piesa “Floare de cactus” nu are vârstă, tratând dragostea și multiplele ei fațete cu multă dezinvoltură. Și foarte mult umor.

 

Biletul la premieră costă 25 de lei. Următoarele reprezentații sunt programate vineri, 14 octombrie, și joi, 20 octombrie, de la ora 19.00, la Sala Studio a teatrului băimărean.

 

* Foto: @Teatrul Municipal Baia Mare

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here