SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ORAȘ – Două spectacole, în weekend, în Baia Mare

0
457
„Floare de cactus”, scenă din spectacol

TEATRU & TEATRU DE PĂPUȘI. În weekendul 7-9 aprilie 2023, Teatrul Municipal din Baia Mare a programat două spectacole cu patru reprezentații. Astfel, vineri și sâmbătă, 7 și 8 aprilie, de la ora 19.00, în Sala Studio este programat spectacolul „Floare de cactus”, de Pierre Barillet & Jean-Pierre Grédy, în regia lui Daniel Vulcu. Din distribuție fac parte actorii Dragoș Călin – Dr. Julien Desforges, Sanda Savolszky – Stéphane Vigneau, Denisa Blag – Antonia, Alex Macavei – Igor, Dorin Griguța – Norbert Chatillon, Wanda Farkaș – Doamna Durand-Bénéchol, Ioan Costin – Domnul Cochet, Larisa Miskolczi – Primăvara lui Boticelli.

 

Un cuplu din zilele noastre. O iubire nebuloasă. Trei copii. Răsturnări de situație. O sinucidere ratată. “Floare de cactus”, un adevărat roller-coaster teatral, este o comedie efervescentă, cu oameni obișnuiți, construită în jurul unor cupluri ce durează cât bulele unei șampanii de calitate.

 

Beneficiind de două ecranizări celebre cu încasări record, un premiu Oscar și cinci premii Globul de Aur, piesa “Floare de cactus” nu are vârstă, tratând dragostea și multiplele ei fațete cu multă dezinvoltură. Și foarte mult umor.

 

Spectacolul durează două ore, iar prețul unui bilet este 20 lei (preț redus: 10 lei – pentru elevi, studenți, pensionari).

 

Sâmbătă, Albă ca Zăpada

 

Sâmbătă, 8 aprilie, de la orele 10.00 și 11.30, la sala Teatrului de Păpuși este programat spectacolul „Albă ca Zăpada”, adaptare de Kovacs Ildiko după Frații Grimm, în regia lui Kovacs Ildiko. În distribuție, actorii Irina Oțoiu, Ruxandra Lăzărescu, Vlad Crișan.
Povestea copilăriei fiecaruia dintre noi, Albă ca Zăpada este o prințesă a cărei mame vitrege îi vrea răul, deoarece o invidiază pentru frumusețea sa. Nevoită să fugă de acasă pentru a scăpa cu viață, prințesa nimerește în pădure la căsuța celor 7 pitici. Împărăteasa cea rea, aflând că prințesa trăiește, pune la cale diferite planuri de a scăpa de ea, însă piticii o salvează. Când cel mai reușit plan al împărătesei este îndeplinit, un tânăr prinț își face apariția pentru a o salva.

 

Spectacolul durează 60 de minute, iar prețul unui bilet este 7 lei.

 

* Foto: @Teatrul Municipal Baia Mare



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here