SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ORAȘ – Concert de operetă la Teatrul de Vară din Baia Mare, oferit gratuit de mezzosoprana Anca Aluaș

0
897
Foto: Opera Națională Română Cluj-Napoca

CONCERT DE OPERETĂ. Băimăreanca Anca Aluaș, mezzosoprană la Opera Națională Română din Cluj-Napoca, împreună cu invitații ei, soprana Daniela Mureșan Chisbora, baritonul Horațiu Ruști și pianistul Bogdan Bohus, le oferă gratuit melomanilor un concert de operetă cu arii și duete celebre.

 

Concertul are loc sâmbătă, 11 iulie, începând de la ora 19.00, la Teatrul de Vară din Baia Mare (în spatele Muzeului de Etnografie).

 

În programul concertului de operetă, fragmente din My fair lady, Văduva veselă, Silvia, Dragoste de țigan și Ana Lugojana. Intrarea este liberă, toate cheltuielile acestui eveniment fiind suportate de băimăreanca Anca Aluaș.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here