SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ORAȘ – Sâmbătă, spectacol pentru copii în Baia Mare: “O poveste de Crăciun”

0
205

SPECTACOL PENTRU COPII. Sâmbătă, 11 decembrie 2021, de la orele 10.00 și 11.30, la Teatrul de Păpuși din Baia Mare se va prezenta spectacolul pentru copii “O poveste de Crăciun”, creație colectivă a actorilor teatrului băimărean, cu o coregrafie semnată de Carmen Ciobanu și Ruxandra Lăzărescu.

 

“O poveste de Crăciun” este un spectacol dedicat sărbătorilor de iarnă, cu colinde, cu brăduți împodobiți, cu jucării și cadouri pentru toți cei dragi, care va aduce bucurie în sufletele copiilor și nu numai.

 

În distribuție, actorii Liliana Voș, Ruxandra Lăzărescu, Camelia Strat, Carmen Bulancea, Irina Oțoiu și Vlad Crișan. Spectacolul durează 60 minute, iar prețul unui bilet este 7 lei.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here