SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ORAȘ – Astăzi, Revelionul Copiilor 2024 la Baia Mare Value Centre: numeroase surprize pentru cei mici

0
227

EVENIMENT. Duminică, 7 ianuarie 2024, între orele 16-19, la Baia Mare Value Centre (localizat pe Bd. Regele Mihai I nr. 53) este programat evenimentul Revelionul Copiilor 2024, unde sunt așteptați toți copiii, accesul fiind liber (în limita locurilor disponibile – au anunțat organizatorii).

 

Revelionul Copiilor 2024 din Baia Mare va prezenta celor mici un moment muzical cu personaje în care li se asigură distracție și dans alături de personajele lor preferate, ateliere de creație în care copiii vor avea oportunitatea de a-și dezvolta creativitatea și de a crea opere de artă unice.

 

De asemenea, organizatorii au pregătit puncte de Face Painting unde cei mici se pot transforma în eroul sau personajul lor preferat cu ajutorul machiajului tematic, dar și baloane colorate, pentru un zâmbet în plus pe chipurile celor mici.

 

* Foto generică

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here