RECORD – Cel mai mare număr de pasageri îmbarcați într-un avion din istoria Aeroportului din Maramureș: astăzi, cursa Baia Mare – Paris, operată de compania HiSky, pleacă cu un grad de încărcare de aproape 100%

3
23160

CURSĂ EXTERNĂ. Duminică, 7 ianuarie 2024, zborul Baia Mare – Paris (Beauvais), operat de compania HiSky, are înregistrați 231 de pasageri. Practic, pleacă full. Acesta este cel mai mare număr de pasageri îmbarcați într-un avion din istoria aeroportului maramureșean.

 

Zborul e deservit cu o aeronavă Airbus A321neo (considerată cea mai eficientă dintre cele cu fuzelaj îngust care zboară în prezent – în funcție de configurare poate transporta până la 244 de pasageri) și pleacă cu o întârzire de 30 de minute, cauzată de faptul că a decolat mai târziu decât era programat de pe Aeroportul Beauvais-Tillé (Paris Beauvais Airport – este al treilea aeroport al capitalei Franței).

 

Cursa Baia Mare – Paris, unica cursă regulată externă operată în acest moment de pe Aeroportul Internațional Maramureș, are un grad de încărcare mediu de peste 80%, fiind una dintre cele mai rentabile.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

3 COMENTARII

  1. O mizerie de treaba la aeroportul asta unde se aduc bagajele de cala in drum la zborurile interne, nu pe banda transportoare, ca vezi Doamne, are cursa externa si s a ocupat banda. Record de nesimtire si dezorganizare, cu calatorii tinuti in frig. N am vazut asa ceva in viata mea si am cateva sute de zboruri interne si internationale la activ.

    • Bine ca ramai u ,marea valoare,vot pt hoti si talhari,esti un om foarte important,mentii hotii la conducere si lucrezi pe 2000 lei ca nu te duce capul sa inveti o limba straina

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here