RUGBY – Știința Baia Mare joacă la București cu Timișoara Saracens pentru a câștiga SuperLiga

0
79

FINALĂ. Finala SuperLigii de Rugby se dispută sâmbătă, 26 mai, de la ora 18, pe Stadionul Arcul de Triumf din București, între CSM Știința Baia Mare și Timișoara Saracens – meciul este televizat de Telekom Sport. Partida care va stabili câștigătoarea SuperLigii va fi arbitrată de o echipă din Anglia (Matthew Carley, Ian Tempest, Phil Watters – arbitru 4, Trevor Fisher).

 

Știința Baia Mare (antrenată de Mario Alejandro Canale, George Sava, Vasile Lucaci și Paul Rusu) s-a calificat în finala SuperLigii după ce a trecut de Steaua (20-19), iar echipa bănățeană (antrenată de Sosene Anesi și Leonardo Ulises Gamboa) a depășit în semifinală CSM București (26-13).

 

Ultimele patru meciuri disputate între cele două echipe, ambele cu câte cinci titluri de campioană națională în palmares, indică un echilibru perfect, 2-2 – băimărenii au câștigat meciurile din Cupa Regelui și Cupa României, iar timișorenii pe cele din campionat.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ