RUGBY – Știința Baia Mare joacă la București cu Timișoara Saracens pentru a câștiga SuperLiga

0
106

FINALĂ. Finala SuperLigii de Rugby se dispută sâmbătă, 26 mai, de la ora 18, pe Stadionul Arcul de Triumf din București, între CSM Știința Baia Mare și Timișoara Saracens – meciul este televizat de Telekom Sport. Partida care va stabili câștigătoarea SuperLigii va fi arbitrată de o echipă din Anglia (Matthew Carley, Ian Tempest, Phil Watters – arbitru 4, Trevor Fisher).

 

Știința Baia Mare (antrenată de Mario Alejandro Canale, George Sava, Vasile Lucaci și Paul Rusu) s-a calificat în finala SuperLigii după ce a trecut de Steaua (20-19), iar echipa bănățeană (antrenată de Sosene Anesi și Leonardo Ulises Gamboa) a depășit în semifinală CSM București (26-13).

 

Ultimele patru meciuri disputate între cele două echipe, ambele cu câte cinci titluri de campioană națională în palmares, indică un echilibru perfect, 2-2 – băimărenii au câștigat meciurile din Cupa Regelui și Cupa României, iar timișorenii pe cele din campionat.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here