RUGBY – CSM Știința BaiaMare câștigă primul meci din Cupa României fără să joace: adversarii nu fac deplasarea având probleme financiare

0
70

FAPT. Campioana CSM Știința Baia Mare va câștiga fără să joace primul meci din grupa preliminară a Cupei României la rugby, programat sâmbătă, 10 august 2019, pe teren propriu, împotriva CS Tomitanii Constanța. Motivul neprezentării la meci, anunțat de clubul constănțean, constă în probleme de ordin financiar. Conform regulamentului competiției, CSM Știința Baia Mare va câștiga meciul cu 5-0.

 

În această primă fază a Cupei României (competiție la care participă doar echipele din SuperLigă – prima divizie valorică a campionatului național de rugby), CSM Știința Baia Mare face parte din grupa cu Timișoara Saracens, CS Tomitanii Constanța și CS Universitatea Cluj. Meciurile au loc tur-retur, fiecare cu fiecare. Câștigătoarea grupei se califică în finală, aceasta urmând să se dispute în 23 noiembrie.

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here