RECUNOAȘTERE – Șeful serviciului Tehnologia informației din Jandarmeria maramureșeană, invitat la Conferința de Cercetare și Știință a instituțiilor de apărare a legii din Europa

0
234
Lt. col. Dan Mircea Pop (medalion)

INFORMAȚII. Șeful serviciului Comunicații și Tehnologia Informației din Inspectoratul de Jandarmi Județean Maramureș, lt.col. Dan Mircea Pop, a reprezentat România la cea de-a 14-a Conferință Anuală de Cercetare și Știință a instituțiilor de apărare a legii din Europa, organizată de Universitatea Națională Maghiară de Administrație Publică la sediul CEPOL din Budapesta (Ungaria).

 

Pop este absolvent al cursului Cepol “European Police Leadership – Future Leaders” și, după o documentare la Garda Națională Republicană Portugheză, a elaborat cercetarea „Consolidarea și îmbunătățirea schimbului de cunoștințe și informații în mediul virtual. Beneficiile implementării unui hub informațional unic la nivelul tuturor instituțiilor din sistemul de ordine publică național și european”, pe care a prezentat-o la conferința europeană de la Budapesta.

 

Lucrarea elaborată de jandarmul maramureșean a fost aleasă pentru publicarea în Buletinul Anual European de Cercetare și Inovație al CEPOL din 2018.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here