ATRIBUIRE – Contract de 7 milioane de lei atribuit: încep lucrările de modernizare a drumului comunal care duce în satul Întrerâuri

0
1732

INFRASTRUCTURĂ RUTIERĂ – COAȘ. Administrația publică locală din comuna maramureșeană Coaș, controlată de edilul Călin Vasile Achim (PSD), a semnat la 25 martie 2024 un contract în valoare de peste 7 milioane de lei (exact: 7.153.792,06 lei, sumă care include TVA), care vizează modernizarea DC46 Coaș – Întrerâuri, drum comunal despre care susține că este “de o importanţă deosebită în vederea dezvoltării comunei ca şi obiectiv turistic”. Finanțarea provine din fonduri nerambursabile ale statului român, gestionate prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny, și fonduri bugetare.

 

Contractul a fost semnat cu sereleul Sebi Marc, înregistrat în Călinești, specializat pe construcții de drumuri și controlat de Marc. Firma trebuie să finalizeze lucrările într-un an și jumătate (18 luni) și trebuie să garanteze lucrările 3 ani.

 

DC46 are circa 15,5 kilometri și face legătura între cele două sate componente ale comunei, Coaș și Întrerâuri (ultimul situat în Masivul Preluca, între râurile Lăpuș și Cavnic).

 

* Foto generică

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here