REALES – Marinel Rob, primar interimar al Băii Mari, cu 17 voturi

0
390
Marinel Rob, cu urna la vedere

PÂNĂ LA URMĂ NIMIC „EXTRAORDINAR”. 21 din cei 23 de consilieri municipali (absenți –  Gheorghe Gligan, PSD, și Kovács Richárd, UDMR) au participat astăzi la cea de-a șasea ședință extraordinară din această lună.

 

Pe ordinea de zi a fost luat în discuție un singur punct – delegarea atribuțiilor de primar cu titlu temporar pentru unul dintre viceprimarii aleși. Deși Cristian Niculescu-Țâgârlaș (PNL) a reclamat faptul că, în conformitate cu legea, el este viceprimar și că trebuie înscris pe buletinul de vot, majoritatea consilierilor a decis ca pe buletinul de vot să fie incluși doar viceprimarii Marinel Rob și Noemi Vida (ambii membri ai Coaliției pentru Baia Mare). În consecință, Niculescu-Țâgârlaș a anunțat că grupul celor trei consilieri PNL nu va participa la vot.

 

Grupul Coaliția pentru Baia Mare a propus ca votul secret să se facă în cabină, dar buletinul să fie introdus în urna aflată la vedere, propunere acceptată după unele discuții în contradictoriu. Previzibil, Marinel Rob a fost votat de 17 consilieri (inclusiv Noemi Vida), iar „contracandidata” Noemi Vida a primit două voturi din partea consilierelor PER.

 

Pentru că s-a văzut ajuns cu bine la finalul telenovelei „uite interimarul, nu-i interimarul”, Marinel Rob le-a mulțumit apoi consilierilor pentru votul de încredere pe care i l-au acordat.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here