REALES – Marinel Rob, primar interimar al Băii Mari, cu 17 voturi

0
314
Marinel Rob, cu urna la vedere

PÂNĂ LA URMĂ NIMIC „EXTRAORDINAR”. 21 din cei 23 de consilieri municipali (absenți –  Gheorghe Gligan, PSD, și Kovács Richárd, UDMR) au participat astăzi la cea de-a șasea ședință extraordinară din această lună.

 

Pe ordinea de zi a fost luat în discuție un singur punct – delegarea atribuțiilor de primar cu titlu temporar pentru unul dintre viceprimarii aleși. Deși Cristian Niculescu-Țâgârlaș (PNL) a reclamat faptul că, în conformitate cu legea, el este viceprimar și că trebuie înscris pe buletinul de vot, majoritatea consilierilor a decis ca pe buletinul de vot să fie incluși doar viceprimarii Marinel Rob și Noemi Vida (ambii membri ai Coaliției pentru Baia Mare). În consecință, Niculescu-Țâgârlaș a anunțat că grupul celor trei consilieri PNL nu va participa la vot.

 

Grupul Coaliția pentru Baia Mare a propus ca votul secret să se facă în cabină, dar buletinul să fie introdus în urna aflată la vedere, propunere acceptată după unele discuții în contradictoriu. Previzibil, Marinel Rob a fost votat de 17 consilieri (inclusiv Noemi Vida), iar „contracandidata” Noemi Vida a primit două voturi din partea consilierelor PER.

 

Pentru că s-a văzut ajuns cu bine la finalul telenovelei „uite interimarul, nu-i interimarul”, Marinel Rob le-a mulțumit apoi consilierilor pentru votul de încredere pe care i l-au acordat.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ