REACȚIE – Consilier local Bogdan Hodorogea: PNL, blat cu primarul Cherecheș pentru bugetul local 2021

0
1748

ADVERTORIAL. Imediat după adoptarea bugetului național, toți consilierii locali ai PNL s-au aliniat trendului și au cerut, împreună cu consilierii locali de la USR PLUS, respectiv PMP, un buget transparent și axat pe investiții, capabil să dezvolte cu adevărat orașul Baia Mare.

 

Totul a fost doar de fațadă. Cu două zile înainte de momentul votului a venit bomba: conducerea PNL Maramureș, implicit a celor din Baia Mare, a cerut consilierilor să servească un blat de zile mari împreună cu primarul Cătălin Cherecheș. Mai exact, conducătorii liberalilor le-au cerut să închidă ochii la toate neregulile constatate chiar și de ei.

 

Politicienii nu se dezmint, iar cei mai mulți sunt adversari doar în campanii electorale sau pe Facebook. În rest, au respect ZERO pentru cetățenii acestui oraș și fac compromisuri pentru interese mărunte, personale și meschine.

 

Bugetul propus de Primarul Cătălin Cherecheș este o bătaie de joc la adresa cetățenilor! Sute de proiecte sunt incluse în buget doar să dea bine pe hârtie. Am văzut proiecte care au sume derizorii trecute la capitolul finanțări: 1, 2, 5 sau 10 mii de lei, bani insuficienți pentru a începe astfel de investiții. În acest context, nici nu mai poate fi vorba de finalizarea vreunui proiect. Practic, totul este o minciună și o mascaradă!

 

Consilierii USR PLUS au cerut încontinuu reformarea aparatului administrativ și eliberarea de spațiu bugetar pentru proiecte serioase. În caz contrar, alocările pentru investiții devin subiectul unor glume proaste, iar banii ajung să fie cheltuiți pe salarii și bonusuri dăruite oamenilor ce răspund la comanda politică și nu încurcă interesele personale ale primarului Cătălin Cherecheș.

 

La toate acestea se adaugă și clasicele inginerii financiare orchestrate pe banii contribuabililor. Din acestea se înfruptă camarila politică din jurul primarului, care, după trădarea electoratului, urmează să devină mai numeroasă prin includerea liderilor PNL Maramureș. Vor fi, așadar, mai multe guri de hrănit!

 

Până în ziua de azi, am primit mai multe confirmări de la consilierii locali PNL care nu voiau să voteze un buget care bagă Baia Mare în faliment. Toate s-au schimbat după ce Ionel Bogdan i-a băgat într-o ședință în care le-a explicat cum se face politica adevărată pe malurile Săsarului.

 

Așadar, consilierii locali PNL vor vota gluma de buget propusă de primarul Cătălin Cherecheș. E doar o nouă sfidare la adresa băimărenilor care vor munci mai mult pentru a întreține interesele celor care conduc Primăria!

 

Consilier local Bogdan Hodorogea – Consiliul Local Baia Mare



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here