RĂMAȘI ÎN AFRICA DE SUD – Campioana României la rugby, Știința Baia Mare, blocată în Africa de Sud din cauza tulpinii Omicron a coronavirusului

0
512

SITUAȚIE. Echipa de rugby CSM Știința Baia Mare, campioana României, nu a reușit să se întoarcă în țară după meciul de la Bloemfontein (capitala juridică a Africii de Sud), din cadrul Toyota Challenge, cu echipa sud-africană Toyota Cheetahs Free State, cursa Qatar Airlines către Europe fiind anulată (compania aeriană a anulat toate zborurile din Africa de Sud spre Europa), din cauza apariției în Africa de Sud a tulpinii Omicron a coronavirusului.

 

În acest moment, lotul de rugby al Științei a rămas în hotelul unde erau cazați în Bloemfontein, iar autoritățile române sesizate în privința acestei situații încearcă să găsească variante de zbor cu alte companii. Sportivii băimăreni au fost testați joi cu test rapid, toți fiind negativi, iar vineri au făcut test PCR, din nou toți fiind negativi.

 

În zona Bloemfontein deocamdată nu au fost sesizate cazuri COVID-19 cu noua tulpină Omicron.

 

* Foto: @ Toyota Cheetahs Free State

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here