PUNCTUL DIN PRELUNGIRI – CSM Sighetu Marmației, egal pe teren propriu după un meci cu 6 goluri, desfășurare dramatică și gol în prelungiri

0
322

LIGA A III-A – FOTBAL. Sâmbătă, 2 septembrie 2023, pe Stadionul Municipal Solovan din Sighetu Marmației, în meci contând pentru etapa a 2-a a Seriei a 10-a din Liga a III-a la fotbal, CSM Sighetu Marmației a remizat, 3-3 (2-2), cu Minerul Ocna Dej. Partida, arbitrată la centru de Sorin Florin Saladea din Arad, a fost una disputată, cu răsturnări de scor (0-1, 2-1, 2-3), cu un penalty ratat de oaspeți (în min. 88) și o irosire a obținerii celor 3 puncte, cu acuze de arbitraj părtinitor (din partea ambelor echipe), și care s-a finalizat cu golul egalizator marcat de Dat pentru gazde în minutele de prelungiri

 

CSM Sighetu Marmaţiei – Minerul  Ocna Dej: 3-3 (2-2), au marcat Iannis Negruț (min. 17), Gueye Mansour (min. 34), Emanuel Dat (min. 90+2) / Florin Dan (min. 4, min. 37, min. 62).

 

Iată rezultatele etapei a 2-a din Seria a 10-a:

• Sănătatea Cluj – CSM Olimpia Satu Mare: 0-1 (0-0);

• Minaur Baia Mare – Olimpia MCMXXI Satu Mare: 3-0 (2-0);

• CSM Sighetu Marmaţiei – Minerul Ocna Dej: 3-3 (2-2);

• Crişul Sântandrei – Lotus Băile Felix: 0-1 (0-0);

• SCM Zalău – Victoria Carei: se dispută duminică, 3 septembrie.

 

În etapa următoare, a 3-a, sighetenii joacă în deplasare, în 8 septembrie, cu nou-promovata SC Olimpia MCMXXI Satu Mare.

 

* Foto: @Minerul Ocna Dej

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here