FAPT – Înființarea sistemului de canalizare în comuna maramureșeană Asuaju de Sus, licitat la 14,5 milioane de lei

1
960

CONTRACT ÎN LICITAȚIE. Administrația publică din comuna maramureșeană Asuaju de Sus, controlată de edilul Vasile Boitor (PSD), a introdus în licitație un contract de 14,5 milioane de lei (exact: 14.588.510,52 lei, sumă care include TVA) care vizează înființarea unui sistem de canalizare menajeră cu lungimea de 8,6 kilometri. Reţeaua de canalizare menajeră va avea și o stație de epurare, 222 de cămine de vizitare și va fi racordată la 219 proprietăți din comună.

 

Contractul, care va fi atribuit pe criteriul Cel mai bun raport calitate-preț (unde prețul are o pondere procentuală în decizia finală de 40%, metodologia de calitate 30%, graficului de realizare a investiției 30%), așteaptă depunerea ofertelor până la 15 septembrie 2023. Lucrările trebuie finalizate în 2 ani, iar executantul trebuie să ofere o perioadă de garantare a lucrărilor de 3 ani.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here