FAPT – Înainte de a câștiga contractul de 420 de milioane de lei pentru modernizarea celei mai mari gări din România, sereleul din Baia Mare GDO Mov a contractat în Maramureș și o lucrare de… 2 milioane de lei

0
5622

ORICÂT E BUN (CÂND PRIMEȘTI, NU DAI). Asocierea de firme CC Italcard SRL Seini & GDO Mov Impex SRL Baia Mare a fost desemnată câștigătoarea contractului de 2,33 milioane de lei (exact: 2.333.827,18 lei, sumă care include TVA), care vizează creșterea eficienței energetice la gradinița cu program normal din localitatea maramureșeană Cicârlau. Contractul a fost semnat la 24 august 2023, cu puțin timp înainte ca GDO Mov Impex să fie desemnată și câștigătoarea licitației de 420 milioane de lei care vizează modernizarea în 4 ani și jumătate a Gării de Nord, cea mai mare gară din România.

 

La finalul anului trecut, GDO Mov Impex, un sereleu înregistrat în Baia Mare, abonat la contracte cu CFR și controlat de familia Goie din Negrești-Oaș (jud. Satu Mare), prin Delie Goie (proprietara complexului turistic din Apa, cu hotel, sală de evenimente și camping), a declarat o cifră de afaceri de 35,23 milioane de lei și un profit net de 1,72 milioane de lei, realizat cu 35 de angajați.

 

Liderul de asociere, CC Italcard, înregistrat în Seini, specializat pe lucrări de ipsoserie și controlat de Călin Petru Cardoș, a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 3,89 milioane de lei și un profit net de sub 23.000 lei, realizat cu 28 de angajați.

 

La Cicârlău, cele două firme asociate trebuie să refacă structura de rezistență a grădiniței, închideri exterioare și compartimentări interioare, termoizolarea cu vată minerală bazaltică a pereților exteriori și a planșeului, cu polistiren extrudat expandat ignifugat, să înlocuiască tâmplăria (geamuri, uși), acoperișul ș.a.m.d. Asocierea de firme a declarat deja subcontractarea lucrărilor de instalații electrice și trebuie să finalizeze contractul în 2 ani, oferind o garanție de 3 ani.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here