PREVIZIBIL – Explorări Baia Mare pierde cu campioana en-titre și rămâne pe locul 9, cu două victorii din 9 meciuri

0
138

VOLEI MASCULIN. CS Ştiinţa Explorări Baia Mare a pierdut, previzibil, cu 3-0 (25-18, 25-17, 25-22), cu campioana en-titre și lidera clasamentului, CSM Arcada Galaţi, în cel de-al doilea meci al turneului de la Craiova (este cel de-al șaselea turneu al Diviziei A1).

 

Campioana s-a impus clar, avându-l pe olandezul Niels Klapwijk într-o formă foarte bună (24 de puncte), bine secondat de Aleksey Nalobin (13 puncte) și Filip Šestan (12 puncte). De la băimăreni s-au remarcat Marius Valentin Cheagă, autor a 12 de puncte și Sorin Dragomir (10 puncte).

 

Explorări este clasată pe locul 9 (din 11 echipe) în prima divizie valorică a țării, cu 2 victorii și 7 înfrângeri (a câștigat cu UV Timișoara și CSU Brașov și a pierdut cu Steaua București, CSM Zalău, Unirea Dej, Dinamo București, Știința București, U. Cluj și Arcada Galați).

 

Duminică, 13 decembrie, băimărenii dispută ultima partidă a turneului, de la ora 18.30, în compania gazdelor de la la SCMU Craiova. Tot ieri, craiovenii au câștigat, cu 3-0, meciul cu penultima clasată, CSU UV Timișoara.

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here