OPERAT DE URGENȚĂ – Portarul titular al echipei Minaur, Anton Terekhov, operat de urgență: refacerea, minim 4 săptămâni, ratează restul sezonului

0
472
Anton Terekhov

SEZON RATAT. Portarul titular ale echipei Minaur Baia Mare, ucraineanul Anton Terekhov, a fost operat de urgență de apendicită în cursul serii trecute, după ce a resimțit dureri înaintea antrenamentului. Intervenția a avut loc la Spitalul Județean de Urgență “Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare, a informat clubul băimărean, care a precizat că perioada de recuperare este de minimum o lună, ceea ce înseamnă că Terekhov, unul dintre cei mai buni sportivi ai echipei vicecampioane naționale, va rata întreg sezonul.

 

Anton Terekhov (30 de ani, 1,96 m înălțime) a fost desemnat la finalul anului trecut Cel mai bun sportiv din Maramureș în 2022, fiind primul străin din istorie care primește acest titlu (evident, a fost desemnat și Cel mai bun jucător al echipei de handbal masculin Minaur în anul 2022).

 

Originar din Slavyanoserbsk – regiunea Lugansk (Ucraina), Terekhov a fost transferat de Minaur Baia Mare în vara anului 2021, în sezonul precedent activând la echipa poloneză Sandra Spa Pogon Szczecin – de-a lungul carierei a mai activat la cluburi din Ucraina, Estonia și Polonia. Face parte din echipa națională a Ucrainei. La finalul anului trecut, el a semnat o prelungire a contractului cu clubul Minaur până în 2026.

 

* Foto: @CS Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here