PULSUL ORAȘULUI – Deputatul Călin Bota, despre problemele nesoluționate ale cetățenilor din zona gării din Baia Mare

0
178
Călin Bota (dreapta), deputat PNL de Maramureș

PROBLEME SEMNALATE DE CETĂȚENI. Deputatul Călin Bota, alături de colegii săi, deputatul Florin-Alexandru Alexe, Anca Hendea și Diana Baciuna (secretari de stat) și consilierul local Gheorghe Bărbuș, a mers în zona gării din municipiul Baia Mare, unde a discutat cu cetățenii despre problemele din cartier.

 

Locuitorii sunt nemulțumiți, pe bună dreptate, de felul în care arată parcul de joacă, care nu este îngrijit, este foarte murdar și de asemenea mult prea mic pentru numărul copiilor din zonă, a declarat deputatul PNL Călin Bota.

Alte probleme semnalate de cetățeni se referă la necesitatea reabilitării termice a blocurilor de pe Bulevardul Traian, lipsa locurilor de parcare, a coșurilor de gunoi stradale și accesul dificil la zona de colectare a deșeurilor, deoarece tomberoanele sunt înconjurate de mormane de gunoi.

 

Sunt probleme reale pe care colegii mei le vor ridica în Consiliul Local Baia Mare pentru a veni cu soluții cât mai curând. Băimărenii merită un oraș curat, modern și dezvoltat!, a mai precizat deputatul liberal Călin Bota.

Biroul parlamentar al deputatului Călin Ioan Bota



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here