REACȚIE – Cristian Niculescu-Țâgârlaș: De la „Jó napot kívánok, PSD!”, la „Să nu ajungem din cauza unor corupți la reluarea unei lupte între două națiuni mândre”

0
1405

DEVOALAREA UNEI ÎNȚELEGERI OCULTE. Președintele României, Klaus Iohannis: „Jó napot kívánok, PSD!” (?!). După o şedinţă cu reprezentanții Guvernului angrenați gestionarea pandemiei COVID-19, te-ai aștepta la o declarație privind decizia prelugirii stării de urgență, sau adoptarea unei formule alternative (cea mai vehiculată în spațiul public fiind starea de alertă).

 

Totuși președintele Iohannis devoalează (în privința adoptării tacite în Camera Deputaților a Legii autonomiei Ținutului Secuiesc): “Este incredibil ce se întâmplă în Parlament. PSD a ajutat UDMR o lege care dă autonomie largă Ţinutului Secuiesc. Este incredibil unde s-a ajuns cu acest PSD!

 

Este incredibil ce înţelegeri se fac în Parlament. În timp ce noi ne luptăm cu pandemia, ne luptăm pentru vieţile românilor, PSD, marele PSD, se luptă în birourile secrete din Parlament ca să dea Ardealul ungurilor. Oare ce v-a promis liderul de la Budapesta, Viktor Orban, în schimbul acestei înţelegeri? Asta înseamnă o majoritate toxică. Acum poate se înţelege mai bine de ce am vrut alegeri anticipate. Cât sunt eu preşedintele României o astfel de lege nu va exista!”.

 

La nivel local, reacțiile nu întârzie. Cristian Niculescu-Țâgârlaș, vicepreședinte PNL Maramureș și coordonator al Departamentului Comunicare a filialei județene a liberalilor: “Sunt de acord în totalitate cu discursul președintelui României, care este unul istoric și ireproșabil.

 

Este evident că PSD, așa cum a rupt o bucată din teritoriul țării, Insula Belina, pentru amuzamentul propriu al lui Dragnea, a vândut Transilvania UDMR, probabil într-o înțelegere ocultă cu vremelnicul lider de la Budapesta. Sper să nu ajungem ca lupta între două națiuni mândre să fie reluată din cauza unor corupți, incapabili de a gândi dintr-o perspectivă nouă a omenirii. Nu mai vrem să ducem jerbe la monumente ca și cel din Moisei, ajunge!”.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here